020 - 6 800 878

VCK keurmerken

  • Cruise en Ontdek
 

Geen boek, film of foto kan er tegenop: de wereld met eigen ogen zien is een verrijking van het leven. Daarom streven we er bij VCK Cruises altijd naar om u reizen aan te bieden naar de mooiste, meest inspirerende plekken. Maar eerlijk is eerlijk: niet alle wereldwonderen zijn bereikbaar per cruiseschip. Vandaar dat we u met trots ons cruise & ontdek label presenteren. Dat zijn volledig verzorgde reizen die u nét even verder brengen. De reizen zijn in alle opzichten uniek. Tijdens het landprogramma leert u een bestemming op een bijzondere manier kennen. En na alle indrukken van het vasteland is het tijd voor de zee; ieder landarrangement is namelijk gecombineerd met een prachtige cruise. Bekijk hieronder een overzicht van de reizen met landarrangement die wij aanbieden.

Cruise van de week: Vietnam, Thailand en Angkor Wat

Bekijk reis

Riviercruises met AmaWaterways

Bekijk reizen

Riviercruises met Crystal Cruises

Bekijk reizen

Cruise & Auto: Alaska en de Rockies

Bekijk reizen

Citytrip Lissabon & Cruise

Bekijk reizen

Citytrip Barcelona & Cruise

Bekijk reizen

Citytrip Seattle & Cruise

Bekijk reizen

CRUISE REIZEN

KIES ZELF UW CRUISEVAKANTIE

Waar wilt u heen?

Blijf op de hoogte

Blijf op de hoogte van onze mooiste aanbiedingen en schrijf u nu in op onze nieuwsbrief:

Ik ben op de hoogte van de voorwaarden van verwerking van mijn persoonsgegevens en geef VCK Cruises toestemming om mijn gegevens te verwerken (meer info).
Ik ontvang graag ook andere aanbiedingen per post

Bestel Zeezicht Magazine

Zeezicht is het 88 pagina's tellende inspiratie magazine met de mooiste verslagen, foto's, tips én reizen van de experts van VCK Cruises. Vraag het magazine én onze mooiste aanbiedingen vandaag nog aan!

Bestel het magazine